We schrijven niet vaak over witgoed, maar soms kun je er niet omheen: een koelkast van LG met een geïntegreerd touchscreen en Windows 10. Als klap op de vuurpijl is het 29"-scherm ook nog half doorzichtig.

 

En dat laatste is niet zonder reden: LG's eigen apps voor de koelvriescombinatie geven de mogelijkheid om een soort 'stickers' of notities over producten in de koelkast te 'hangen'. Zo kun je informatie lezen over de producten of natuurlijk gewoon je naam erop plakken als het toch echt jouw persoonlijke boter is. De functie is ook te gebruiken om te noteren of iets bijna over de datum is of om een recept weer te geven.

De Windows 10-versie die op de koelkast draait, is niet afgeslankt en dus is het mogelijk alle normale Windows-apps te draaien. Er zit ook een speaker in, dus filmpjes geven ook nog geluid. Wat voor hardware de display aanstuurt, heeft LG niet bekendgemaakt. In ieder geval weten we zeker dat de machine niet op een flesje champagne draait.

LG heeft nog niet bekendgemaakt wat de Windows-koelvriescombi gaat kosten. Ergens aan het einde van dit jaar moet de computerkoelkast op de markt komen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment