In navolging van Los Angeles, Las Vegas en New York opent Samsung ook in Amsterdam een tijdelijke Galaxy Studio ter ere van de komst van de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 en nieuwe wearables zoals de Samsung Gear Fit 2 Pro en Gear Sport.

Midden op de Arena Boulevard, op loopafstand van station Amsterdam Bijlmer Arena en gelegen in de nabijheid van AFAS Live en de Johan Cruijff Arena, opent Samsung vandaag de eerste Galaxy Studio van Nederland. In het tijdelijke gebouw, dat drie maanden zal blijven staan, kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste producten van Samsung.

De Galaxy Studio wordt natuurlijk geopend omdat op 15 september de Samsung Galaxy Note 8 in de verkoop zal gaan. Ook start Samsung met de verkoop van de nieuwe Samsung Gear Fit 2 Pro, de Gear Sport en de Gear Icon X wearables. Al deze nieuwe producten zijn in de Galaxy Studio te bekijken en uit te proberen.

 

Ook kunnen andere producten van Samsung in de Galaxy Studio ervaren worden. Zo kunnen bezoekers games spelen in VR in 4D-stoelen die meebewegen, of kunnen een sneeuwstorm in de 360°-globe beleven. Op vrijdagmiddag wordt een virtuele wijntour gegeven in de VRmibo waarbij de wijn écht te proeven is.

De Samsung Galaxy Studio opent vandaag om 12:00 uur op de Arena Boulevard in Amsterdam. Daarna is de Galaxy Studio drie maanden lang dagelijks geopend op zondag tot en met woensdag van 12:00 tot 20:00 uur en op donderdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment