Door een bug in de wekker-app in Android 8.0 Oreo hebben zich de afgelopen dagen veel mensen verslapen. De wekker ging niet-, te vroeg of juist te laat af.

De wekker-app in Android 8.0 Oreo werkt niet naar behoren, zo hebben veel gebruikers aan den lijve ondervonden. De wekker blijkt niet-, te vroeg of juist te laat af te gaan. De problemen doen zich voor in de wekker-app die standaard in het Android 8.0 Oreo besturingssysteem aanwezig is.

Op dit moment is het aantal toestellen dat op Android 8.0 Oreo draaien nog beperkt. Alleen de Google Pixel smartphones en enkele Nexus toestellen hebben een update naar Android 8.0 Oreo ontvangen. Niet te min is het probleem erg vervelend omdat veel mensen hun smartphone vandaag de dag als wekker gebruiken.

Google heeft de problemen met de wekker-app tot op heden nog niet opgelost. Hiervoor zal Google waarschijnlijk een update moeten uitrollen. Voor gebruikers van smartphones die draaien op Android 8.0 Oreo wordt geadviseerd voorlopig een alternatieve wekker-app te downloaden uit de Google Play Store. De problemen doen zich namelijk alleen voor met de wekker-app die zich standaard in het Android 8.0 Oreo besturingssysteem bevind.

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment