De Samsung Galaxy S8 is slechts een paar maanden uit, maar de geruchtenmachine over de Samsung Galaxy S9 draait op volle toeren. Er zouden namelijk twee verschillende S9 toestellen komen.

 

Dat meldt website SamMobile. De Samsung Galaxy S9 zal, net als de S8, twee versies krijgen: een normale S9 en een Galaxy S9+. Het model van de S9 krijgt de code SM-G960, terwijl de S9+ de naam SM-G965 met zich meekrijgt. De ontwikkeling van de twee telefoons zal al zijn begonnen, maar een aankondiging en dus ook een releasedatum laat waarschijnlijk nog lang op zich wachten. Wel is er met zekerheid te stellen dat de nieuwe Galaxy's gewoon in 2018 zullen verschijnen.

Niet eerste Samsung Galaxy S9 geruchten

Alhoewel SamMobile het vrijwel zeker lijkt te weten, blijven het geruchten. Niet de eersten overigens, want in een eerder stadium werd al gezegd dat de S9 soortgelijke displays krijgt als de Samsung Galaxy S8.
angezien de ontwikkeling van de S9 rond dezelfde tijd is gestart als de S8 vorig jaar, ligt een release rond dezelfde periode in de lijn der verwachtingen. De Samsung Galaxy S8 kwam uit op 28 april 2017 en wij waren in de review positief over de telefoon.
Reken er dus maar op dat de nieuwe vlaggenschip van Samsung ook rond die tijd, maar dan in 2018, zal uitkomen.

 

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment