Microsoft is momenteel bezig met een nieuwe update voor hun Outlook-app voor Android en iOS, waarbij synchronisatie van gedeelde agenda's centraal staat.

 Gedeelde agenda's

Microsoft Outlook krijgt een grote update met meer synchronisatiemogelijkheden tussen Office 365-agenda's en de app.

Zo kunnen Office 365-gebruikers met deze update Office 365-agenda's en Outlook.com-agenda's in de app bekijken en bewerken. Daarnaast kunnen ze deze agenda's delen met anderen. Dat is handig als je een agenda met je gezin of collega's wilt delen.

Microsoft geeft aan dat de betreffende agenda's nog niet meteen voor iedereen in de app zichtbaar zijn, men is er achter de schermen druk mee bezig. Om de agenda's toch zichtbaar te maken, kun je dit via een trucje forceren. Hiervoor accepteer je nogmaals de uitnodiging van de betreffende agenda. Tenminste, als je deze uitnodiging nog hebt. Anders kun je de eigenaar vragen om jou nogmaals uit te nodigen.

Naast bovenstaande nieuwe mogelijkheden, heeft Microsoft ook ondersteuning voor Meetup aan de Microsoft Outlook-app toegevoegd. Dit is een add-in zoals Evernote, Teams en Trello, waarmee makkelijk gekoppeld kan worden tussenbeide. Met Meetup kun je makkelijk afspreken voor een event of een feestje. Deze zijn dan in Outlook terug te vinden.

Verder is het nu mogelijk om terugkerende afspraken aan te maken, uitnodigingen te accepteren en de beschikbaarheid van je collega in de agenda te bekijken. Meer opties zijn onderweg, zoals een afspraak op privé zetten en berichten toevoegen aan uitnodigingen.

Microsoft Outlook downloaden

De update wordt momenteel uitgerold. Het kan dus zijn dat de update voor jou niet meteen zichtbaar. Controleren kan door op onderstaande knop te drukken.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment