Samsung voorziet Galaxy S8 van 4K scherm met mini projector : Technologiegigant Samsung zal medio April 2017 de opvolger van de Galaxy S7 wereldwijd introduceren

 

Op dit moment wordt er binnen het Koreaanse elektronicaconcern hard gewerkt aan de implementatie van een nieuwe processor die de smartphone zal gaan aansturen. De consument heeft laten blijken dat het meer innovatie wil op het gebied van beeldtechnologie. Samsung zal het nieuwe topmodel gaan uitvoeren met een mini projector. Deze projector geeft gebruikers van het apparaat de mogelijkheid foto- en videomateriaal te tonen op heldere achtergronden met een afstand van maximaal twee meter. Deze geïntegreerde projectietechnologie hebben we reeds eerder gezien in digitale compact camera’s van Nikon.

Galaxy S8 smartphone
Uit een verslag van toeleveranciers is ook te lezen dat Samsung de smartphone zal voorzien van een Ultra HD scherm met een beeldresolutie van 4096 x 2160 pixels. Daarnaast zal de telefoon over 6GB geheugen beschikken ter ondersteuning van de processor. Op het gebied van fotografie zal er niet veel veranderen. De digitale camera uit het huidige model zal ook in 2017 nog worden ingezet. Welke batterij uiteindelijk in de nieuwe smartphone zal worden geplaatst is nog geheel onduidelijk. De hitte problemen die ontstaan bij de zware exemplaren zijn tot op heden nog niet opgelost. Samsung Electronics heeft onlangs alle Galaxy Note7 smartphones terug geroepen omdat er meldingen waren van toestellen die uitgebrand waren tijden het oplaadproces.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment