Tegenwoordig kun je alles op je smartphone doen, van het checken van mails tot het bewerken van video’s. Mobiele besturingssystemen zoals iOS en Android zijn in korte tijd volwassen en compleet geworden, waardoor het moeilijk is om je voor te stellen dat slechts iets meer dan tien jaar geleden veel mensen nog rond liepen met een simpel klaptelefoontje.

 

Naast relatief primitieve spelletjes kon je eigenlijk alleen maar bellen en sms’en, of jezelf pijnigen door op zo’n klein schermpje op het web te gaan surfen. Dan zijn de grote schermen en alle functies van moderne vlaggenschepen toch een stuk handiger. Maar wat nou als je de moderne mogelijkheden van een Android smartphone met de vormfactor van een ouderwets klaptelefoontje combineert? Maak kennis met de Samsung Galaxy Folder 2.

Samsung Galaxy Folder 2

Samsung bracht eind 2013 de Samsung Galaxy Folder uit, een low-end klaptelefoontje dat op Android draaide. Het leek een eenmalig experiment te zijn, want nieuws over een eventuele opvolger bleef uit. Tot dit jaar, want sinds een paar maanden terug was de Galaxy Folder 2 het onderwerp van vele geruchten en gelekt materiaal. Samsung gaat het dus nog een keer proberen, wat ook blijkt uit het gerucht dat Samsung bezig is met de Galaxy Veyron, een high-end klaptelefoon.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment