Er zijn afbeeldingen verschenen van hoesjes voor de aankomende Samsung Galaxy S9-smartphone. De hoesjes laten het vermoedelijke ontwerp van het toestel zien. Het toestel in de hoesjes lijkt op de vorige week verschenen renders.

samsung galaxy s9

De hoesjes op MobileFun tonen de Galaxy S9 met een vingerafdrukscanner recht onder de camera, waar die bij de Galaxy S8 nog naast de camera zit. De onlangs aangekondigde Galaxy A8 heeft de scanner ook op die plek zitten.  Verder is de Bixby-knop nog altijd zichtbaar op de linkerkant van de behuizing, onder de volumeknoppen.

Het algemene ontwerp van de Galaxy S9 lijkt volgens deze renders veel op de Galaxy S8 die eerder dit jaar verscheen. Deze renders lijken bovendien veel op de afbeeldingen die vorige week verschenen.

Het is niet vreemd als het ontwerp uiteindelijk blijken te kloppen. Hoesjes van dit merk op deze website bleken eerder al voortijdig het ontwerp te laten zien van de Galaxy S8 en van de Apple iPhone X. Accessoiremakers zijn vaak tijdig op de hoogte van het ontwerp van een smartphone, om zo bij de release accessoires op de markt te kunnen hebben.

Samsung presenteert de Galaxy S9 vermoedelijk komende winter. De vorige Galaxy S-telefoons hadden vrijwel allemaal een aankondiging in de winter met een release in het voorjaar.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment