Over minder dan een week wordt de nieuwe high-end smartphone van Samsung uitgebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy S9 smartphone. Inmiddels is er al behoorlijk veel informatie over de smartphone. Vandaag is er meer informatie opgedoken over de adviesprijs. 

 

Duurder in vergelijking met voorganger

De Samsung Galaxy S9 wordt zo’n 50 euro duurder dan zijn voorganger, de grotere S9 Plus wordt verkocht voor 100 euro meer. De adviesprijs van beide smartphones is vrij kort na de officiële aankondiging al online verschenen.

Evan Blass heeft meer informatie in handen gekregen over de nieuwe smartphone en de adviesprijs. Volgens de telecominsider wordt de smartphone verkocht voor een bedrag van 841 euro. De grotere Galaxy S9 Plus wordt verkocht voor 997 euro. De uiteindelijke prijzen worden naar verwachting 849 en 999 euro. De voorgangers worden verkocht voor respectievelijk 799 en 899 euro.

Nieuwe camera

Het uiterlijk van de smartphones zullen niet heel veel verschillen van de huidige S8 en S8 Plus. Samsung richt zich vooral op de software en de binnenkant aan het toestel. De camera zal naar verluidt een diafragma van f/1.5 en van f/2.4 meekrijgen, hiermee moet het mogelijk worden om te kunnen schakelen tussen verschillende lichtsterkte. De camera’s krijgen daarnaast ook ondersteuning voor super-slowmotion, wat neerkomt op 960 frames per seconde.

Het toestel zal in de kleuren Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Gray en Coral Blue op de markt komen. Lilac Purple wordt de nieuwe kleur voor de S9-serie.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment