Microsoft heeft zijn Rewards-programma uitgebreid naar Nederland, waardoor het inmiddels in 21 landen beschikbaar is. Het programma laat deelnemers punten verdienen met verschillende acties, zoals browsen in Edge en aankopen doen bij Microsoft.

 Microsoft

MSPoweruser schrijft dat vorige week uitbreiding plaatsvond naar Italië en dat daar nu Nederland bij is gekomen. De Rewards-pagina is dan ook in het Nederlands beschikbaar. Er heeft geen officiële aankondiging plaatsgevonden, volgens Microsoft Nederland was het programma ruim een week geleden nog niet beschikbaar. Microsoft noemt op een ondersteuningspagina 21 landen waarin het programma nu beschikbaar is, waaronder ook België.

Rewards, dat eerder bekendstond als Bing Rewards, is een loyaliteitsprogramma waarmee punten te verdienen zijn voor uiteenlopende handelingen. Daaronder valt het zoeken in Bing, het browsen in Edge en het doen van aankopen bij Microsoft. Die punten zijn vervolgens weer in te ruilen voor zaken als een cadeaukaart voor Microsoft of de Xbox Store. Daarnaast is het mogelijk om goede doelen te kiezen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment