Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal Samsung tijdens de Consumers Electronics Show (CES) 2019 de Samsung Galaxy S10 onthullen. Het bedrijf zou Mobile World Congress 2019 willen gebruiken voor de onthulling voor de Samsung Galaxy X.

Samsung Galaxy S 10

Samsung Galaxy S10 verschijnt in januari – gerucht

Volgens nieuwe geruchten uit Zuid-Korea kunnen we de Samsung Galaxy S10 in januari gaan verwachten. Samsung zou voornemens zijn de Consumers Electronics Show (CES) 2019 in Las Vegas als podium te willen gebruiken voor de aankomende onthulling. Mocht dit kloppen, dan kondigt Samsung het toestel iets eerder aan in vergelijking met andere Galaxy S-smartphones. Echter, meestal kiest Samsung ervoor een apart evenement te organiseren voor de presentatie, dus neem dit gerucht vooralsnog met een korrel zout.

Ook is er gesproken over de Samsung Galaxy X, of hoe de opvouwbare smartphone van het Zuid-Koreaanse ook gaat heten. Zoals het er nu naar uitziet zal Samsung dit apparaat in februari gaan onthullen, tijdens Mobile World Congress 2019 in Barcelona. Het bedrijf zou aan leveranciers hebben gevraagd of ze de onderdelen voor november 2018 klaar kunnen hebben, aldus de geruchtenmakers. Dat zou dus kunnen betekenen dat de Galaxy X bijna klaar is voor een release. Uiteraard heeft Samsung niet gereageerd op de geruchten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment