In de loop der jaren is individualiteit steeds op een hoger plan gaan staan bij de consument en ook bij fabrikanten. Zo zijn er veel meer bedrijven dan voorheen gespecialiseerd in het verbouwen van mobiele telefoons tot een speciaal exemplaar. Voor wie het echter allemaal niet zo extreem hoeft, kan ieder zijn eigen randje aan zijn telefoon geven via bijvoorbeeld een hoesje.

Ook zijn er steeds meer kleuren beschikbaar gekomen. Waar vroeger zwart vaak de enige kleur was, kwam wit hier snel bij. Inmiddels is er veel meer keuze, dat reikt van roze tot en met blauw. Ook bij Samsung zien we een groter aanbod van kleuren dan ooit. De Galaxy S9 en de grotere S9+ zijn bijvoorbeeld reeds verkrijgbaar in de kleuren paars, zwart, grijs en blauw. De nieuwste toevoeging hieraan is de kleur Sunrise Goud.

Vaak komen er gedurende de levensloop van een telefoon meerdere varianten, dan wel kleuren bij. Voor de Galaxy S9-familie is Sunrise Goud de nieuwste leverbare kleur. Het gaat hier niet om een geelachtige glimmende tint, maar om een iets meer terughoudende beige uitvoering. Hiermee hebben consumenten in Nederland wederom meer keuze bij het uitkiezen van hun toekomstige smartphone. De nieuwe kleurstelling komt alleen in een select aantal landen beschikbaar, waaronder Nederland en Duitsland.

Samsung geeft aan dat de nieuwe Sunrise Goud-uitvoeringen per juni bestelbaar zullen zijn voor dezelfde prijs als de andere exemplaren. Dit betekent een adviesprijs van 849 euro voor de Galaxy S9 en 949 euro voor de grotere S9+.

Samsung Galaxy S9 Sunrise

Reacties mogelijk gemaakt door CComment