Op Twitter is een foto van een marketingposter verschenen die de achterkant van de Samsung Galaxy Note 9 laat zien. Het uiterlijk lijkt vrijwel hetzelfde te zijn als dat van de Note 8, alleen valt de gouden S Pen op. 9 augustus houdt Samsung een Unpacked-evenement om het toestel aan te kondigen.

De afbeelding wakkert echter wat twijfel aan door de kleur van de S Pen. Deze is in goud uitgevoerd. Het is onduidelijk of alleen de S Pen deze kleur zal hebben of dat er ook een gouden Note 9 uitkomt. Als we het toestel van de foto naast de huidige Note 8 leggen, dan zien we bijzonder weinig verschil. Alleen de vingerafdrukscanner is wat naar onderen geplaatst, waar die eerst in het rijtje van de twee camera's en flitser zat. Verder zien we het gebruikelijke recept van een Galaxy Note - een vakje om de S Pen in op te bergen. Onderop zitten nog een usb type-c poort, een hoofdtelefoonaansluiting en een speakergrille. 

Intern zou hij een Qualcomm Snapdragon 845 krijgen of een Exynos 9810 uit eigen huis. Hieraan zou 6 of 8 GB werkgeheugen gekoppeld zijn met een opslag van 64, 256 of 512 GB. Achterop zien we nog steeds een dubbele camera, maar of daarvoor verbeteringen zullen komen is niet bekend.

Samsung Galaxy Note 9

Reacties mogelijk gemaakt door CComment