De Appie-app heeft via een update weer een handige functie erbij gekregen. Klanten kunnen nu een widget met hun bonuskaart op het beginscherm plaatsen zodat ze deze bij de kassa makkelijk kunnen laten inscannen.

Widget

De Appie-app van supermarktketen Albert Heijn heeft een update ontvangen waarin het mogelijk is om een widget met je Bonuskaart aan het beginscherm toe te voegen. Er zijn twee verschillende widgets om uit te kiezen, een horizontale en een verticale widget. Op deze manier kunnen klanten hun Bonuskaart thuis laten. Ze hoeven bij de kassa namelijk alleen hun smartphone te ontgrendelen en de widget te tonen aan de kassière of het zelfscan-apparaat.

Albert Heijn app

Het toevoegen gaat uiteraard door het beginscherm van de smartphone lang ingedrukt te houden en dan in het onderdeel widgets die van de Appie te selecteren. Een keer tikken op de widget opent de Bonuskaart in de Appie-app. De supermarkt heeft naast de widgets bij 'Zelfscan' een overzicht toegevoegd die het totale voordeel toont door op 'Jouw voordeel' te tikken. Verder zijn er nog diverse kleine verbeteringen doorgevoerd.

albert heijnalbert heijn

Ben je geen fan van vele widgets op je smartphone? Probeer dan eens een app als Stocard. Dit is een klantenkaarten-app die al je plastic klantenpasjes voor je digitaliseert en daar valt de Bonsukaart ook onder.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment