De officiële introductievideo van de Samsung Galaxy Note 9 is vroegtijdig online verschenen. Het filmpje laat zien dat er een variant met 512GB opslagruimte komt. Dat is uit te breiden met een 512GB-micro-sd-kaartje voor in totaal 1TB flashopslag.

Samsung Galaxy Note 9

In de video is de blauwe Galaxy Note 9 te zien met de gele S Pen. Het filmpje toont indirect dat er een toestel met 512GB opslagruimte komt, door het laten zien van een 512GB-geheugenkaartje en de melding van 1TB totale opslag. Waarschijnlijk is de 512GB-versie het duurste model en komen er ook varianten met minder opslagruimte. Volgens SamMobile stond de Note 9-video op de website van Samsung Nieuw-Zeeland. De website heeft het filmpje gedownload en op YouTube geplaatst.

Verder claimt de video dat de Note 9 de hele dag meegaat op een acculading. Wat de accucapaciteit is, wordt niet verteld. Eerder bleek al dat het nieuwe toestel met 8,8mm iets dikker is dan de Note 8. Samsung presenteert zijn nieuwe topmodel op 9 augustus. Het toestel zal vermoedelijk snel daarna uitkomen. De Zuid-Koreaanse fabrikant hoopt met de Note 9 de tegenvallende verkopen van de S9 en S9+ te kunnen opvangen.

Update 10:26: De video is verwijderd van YouTube. Het filmpje in dit artikel is vervangen door een screenshot waarop is te zien dat er een 512GB-versie komt.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment