Klanten met een T-Mobile Thuis-abonnement maken melding van een storing. De klachten komen uit allerlei hoeken van Nederland en betreffen problemen met de internetverbinding, maar ook met televisie en bellen.

Een moderator van T-Mobile Thuis heeft op het officiële forum van T-Mobile bevestigd dat er meldingen binnenkomen dat op meerdere plekken in Nederland problemen zijn met internet, tv en bellen met de vaste lijn. Volgens de moderator gaat het 'waarschijnlijk om problemen met de dsl-lijnen'. Het is nog onduidelijk wanneer de problemen naar verwachting zijn verholpen.

Op de website Allestoringen.nl maken getroffen T-Mobile-klanten meldingen van de problemen, die in de loop van dinsdagochtend zijn ontstaan. De meldingen komen bijvoorbeeld uit Groningen, Breda, Zoetermeer, Rotterdam en Apeldoorn. Er wordt vooral geklaagd over een weggevallen internetverbinding.

Onlangs hadden klanten van T-Mobile Thuis ook te maken met een storing. Volgens T-Mobile ging het om een algemene internetstoring. Deze ontstond rond het middaguur en werd in de avond verholpen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment