Microsoft past zijn abonnementen voor Office 365 Home en Personal aan. De limiet op het aantal installaties op verschillende systemen komt te vervallen en het aantal gebruikers per Home-abonnement wordt verhoogd naar zes.

De uitbreiding naar een ongelimiteerd aantal installaties voor Office 365 Home en Office 365 Personal gaat per 2 oktober in. Gebruikers kunnen dan op vijf installaties per moment ingelogd zijn met hun account. Tot nu toe was het aantal installaties voor Home beperkt tot tien apparaten, waaronder pc, Mac, tablet of smartphone, en voor Personal op één installatie op een pc of Mac en één op een tablet.

Microsoft breidt het Home-abonnement uit van vijf naar zes licenties. Ook die aanpassing gaat per 2 oktober in. Daarmee is nu automatisch  6TB OneDrive-opslag onderdeel van het Home-abonnement want dat blijft 1TB per gebruiker.

Bestaande gebruikers hoeven niets te doen voor de uitbreiding. Microsoft maakt verder het beheer van Office 365-abonnementen op de Microsoft-accountpagina mogelijk. Gebruikers kunnen zich hier afmelden bij apparaten, abonnementen op Office 365 Home delen en toegang tot opslag in OneDrive krijgen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment