Samsung gaat het Galaxy S10 design aanpakken, zodat het toestel vergeleken met zijn voorganger enkele “zeer significante” veranderingen krijgt.

samsung galaxy s9

Samsung over Galaxy S10 design

De Samsung Galaxy S10 zal waarschijnlijk niet weer zo sterk op zijn voorganger lijken. Gao Dongzhen, hoofd van Samsungs smartphone-afdeling, stelt dat het volgende vlaggenschip van het bedrijf “zeer significante” veranderingen in het design krijgt vergeleken met de Galaxy S9. Deze uitspraak werd gedaan in een interview met de Chinese media en is gedeeld op sociaal netwerk Weibo.

Om wat voor veranderingen het gaat is niet duidelijk. Er zijn verschillende manieren waarop Samsung het design kan aanpassen. Zo kan het bedrijf er voor kiezen om een notch in het scherm te plaatsen, of de vingerafdrukscanner onder het scherm te verbergen.

samsung galaxy s9

Tevens heeft de Galaxy S9 nog een riante ‘kin’ die kan worden weggewerkt. Ook is het mogelijk dat Samsung met de S10 kiest voor drie camera’s aan de achterkant voor betere optische zoom.

In het interview stelt Dongzhen tevens dat de S10 verkrijgbaar zal zijn in “fenomenale” kleuren. Er gaan geruchten dat Samsung komend jaar voor een hele serie verschillende kleuren gaat, om zo extra op te vallen.

Meer geruchten

Volgens andere geruchten zou Samsung komt jaar voor drie edities van de Galaxy S10 gaan. Net als Apple met de iPhone XSiPhone XS Max en de iPhone XR, kiest Samsung mogelijk voor een S10, S10 Plus en een goedkoper model.

 

Het duurt nog wel even voordat het toestel in de winkel ligt. We verwachten dat Samsung de S10 op z’n vroegst in februari onthult

Reacties mogelijk gemaakt door CComment