Albert Heijn heeft een koppeling mogelijk gemaakt met de accounts van bol.com. Gebruikers die bij de webwinkel een account hebben kunnen dat ook gebruiken voor de supermarkt. Bol.com en Albert Heijn zijn beiden onderdeel van Ahold Delhaize.

De accountkoppeling werkt enkel van bol.com naar AH. Gebruikers kunnen niet bij bol.com inloggen met een AH-account. Als gebruikers willen inloggen met hun bol.com-account bij de supermarkt moeten ze hun account zelf koppelen. Daarbij krijgen ze de keuze om eerder ingevulde gegevens te delen. Standaard staat de keuze op 'geen gegevens delen'.

Bol.com en AH combineren ook hun bezorgservice. Gebruikers die een AH Bezorgbundel hebben, krijgen daar het bol.com Select-abonnement bij. Dat is een dienst voor gratis bezorging van kleine artikelen en aflevering in het weekend of 's avonds, die kost normaal 10 euro per jaar. De AH Bezorgbundel is een maandelijks abonnement voor het thuisbezorgen van boodschappen en dat kost 8 euro of 10 euro afhankelijk van de bezorgdagen.

Albert Heijn en bol.com zijn beide eigendom van Ahold Delhaize. In 2012 kocht Ahold de webwinkel voor 350 miljoen euro.

Bol.com albert heijn

Reacties mogelijk gemaakt door CComment