nnovatie is een belangrijk onderdeel van smartphones. Dit zien we met de opkomst van de notch en de verdwijning van de headphone jack. Significante wijzingen, die wel op design gericht zijn. Maar met de komst van de eerste 5G telefoon zien we dat er ook intern genoeg te veranderen valt. Zeker wanneer je erachter komt dat dit toestel maar liefst 10GB aan RAM met zich meedraagt. 

Mi Mix 3

Eerste 5G telefoon met 10GB aan RAM

Xiaomi komt, met de nieuwe Mi Mix 3, een deze dagen met de eerste 5G smartphone ter wereld. Dit werd een paar dagen geleden bekend gemaakt. Echter was er nog een gerucht waar veel mensen enthousiast van werden. Er zou namelijk een OPPO Find X variant in de maak zijn die, naast 5G, maar liefst 10GB aan RAM met zich meedroeg. Het gerucht ging een tijdje rond, maar is uiteindelijk ontkracht. Toch gaan we een telefoon met 5G en 10GB aan RAM snel op de markt zien verschijnen.

Een paar dagen geleden maakte Xiaomi bekend dat de nieuwe Mi Mix 3 op 25 oktober onthult wordt. Deze onthulling zal, zoals we al verwachtte, ‘s-werelds eerste 5G telefoon aan het publiek tonen. Maar de Chinese gigant gaat het daar niet bij laten. Op Weibo verscheen een foto van het nieuwe toestel waarop duidelijk wordt dat het ook nog eens beschikt over 10GB aan RAM. Tel hierbij een all-screen display (geen notch dus) en een slide-out selfie camera. Kortom: dit wordt een van de meest, al dan niet de meeste, innovatieve smartphone van het jaar.

Mi Mix 3

Xiaomi for the win

Bovenstaande is genoeg om ons enthousiast te krijgen voor het toestel, maar buiten dat weten we eigenlijk nog niet zo veel. Zo weten we niet of er een vingerafdrukscanner in het scherm zal zitten. Uiteraard zou het logisch zijn als deze achterop de Mi Mix 3 zit, maar aangezien hij schuift weten we niet of het mogelijk is. We zijn daarom heel benieuwd wat de producent nog meer aan de telefoon heeft toegevoegd. Eerder konden we je wel al deze dingen over het toestel vertellen.

Wat we wel weten is dat dit toestel, qua RAM, meer te bieden heeft dan alle concurrenten. Xiaomi was de producent die de homebutton als eerste van een toestel haalde en met de notch kwam. We kunnen ons niets anders voorstellen dat deze features, mocht het werken, ook een succes worden. De volgende Galaxy S serie of iPhones kunnen dus zomaar voorzien zijn van 10GB aan RAM. Dat de toestellen volgend jaar 5G zullen krijgen, is bijna geen geheim meer. Maar je weet het nooit.

Insane Xiaomi Mi Mix 3 bezel less design revealed launches in October

Reacties mogelijk gemaakt door CComment