Gaming-smartphones kan je al langer een trend noemen, maar Samsung zal mogelijk de volgende fabrikant zijn die een zogenaamde gaming-telefoon op de markt brengt.

Gaming-smartphones

Gaming-telefoons zijn een trend die sinds vorig jaar op gang is gekomen sinds de lancering van de allereerste Razer Phone. Dat was een krachtige telefoon die een scherm heeft met een hogere refreshrate van 120Hz. Verder had hij ook een stevig paar voorwaarts gerichte stereo speakers. Toch valt er moeilijk op de vraagt te antwoorden: "Wat is precies een gaming-smartphone?" In principe kan je op elke telefoon of tablet gamen, zeker als hij stevige specificaties heeft. 

Ondertussen zijn we ook de Razer Phone 2 rijker, maar we stellen vast dat er ondertussen veel is veranderd, en dat het Razer lang niet meer de enige is die met zo'n telefoon voor gamers uitpakt. ASUS lanceert binnenkort de ROG-telefoon, Xiaomi komt al met zijn tweede gaming-telefoon, we hebben de Honor Play, de Huawei Mate 20 Xmet zijn 7,2 inch scherm, Nokia zou er ook aan eentje werken en de laatste die we mogelijk aan de lijst mogen toevoegen is Samsung.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment