Caiway kampt na een eerdere storing opnieuw met problemen met de maildienst. Klanten van de provider krijgen al ongeveer een dag geen e-mail meer afgeleverd, al is niet duidelijk hoeveel mensen er precies last van hebben.

De storing met de e-maildienst wordt gemeld op de website van Caiway. Al op donderdag kreeg de provider problemen met het afhandelen van e-mail. Op vrijdag waren de problemen opgelost, en begon Caiway met het afhandelen van de niet-verstuurde e-mails tijdens de storing. Tijdens het inlopen van de achterstand ging het echter opnieuw mis in het systeem.

Op zaterdagochtend meldde Caiway namelijk opnieuw problemen te hebben met het afleveren van e-mails. Volgens de provider hebben mensen met een e-mailadres dat eindigt op .nl hier last van, en hebben e-mailadressen eindigt op .net dat niet. Waar de problemen door worden veroorzaakt is niet duidelijk.

Wel is de achterstand met de e-mailbezorging die werd opgelopen na de eerste storing inmiddels volledig ingelopen. Door de nieuwe storing treedt echter opnieuw vertraging op, maar Caiway benadrukt wel dat er geen e-mail verloren gaat.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment