KPN viert de decembermaand met enkele extra’s voor bestaande klanten. Zo krijg je volgende maand een gratis databundel van 5GB en enkele e-books.

kpn logo

Dit zijn de KPN-cadeau’s voor december 2018

Het hele jaar door richten providers zich vooral op het aantrekken van nieuwe klanten. Bij KPN zijn ze bestaande klanten echter niet vergeten. Die worden in december in de watten gelegd met enkele kleine extra’s. Ook dit jaar heeft de groene provider weer drie cadeaus voor de komende maanden. Om ze te ontvangen hoef je niets te doen: alle klanten met een KPN Mobiel-abonnement krijgen automatisch bericht.

kpn

1. 5GB gratis mobiele data

Alle klanten met een KPN Mobiel-abonnement krijgen in december automatisch een extra databundel van 5GB cadeau. Die is alleen die maand geldig, en kan ook niet gedeeld worden met andere KPN-klanten. Wel is de databundel geldig binnen de hele Europese Unie, zodat je ook tijdens de wintersport genoeg data hebt.

Je hoeft niets te doen om de databundel te ontvangen. Begin december krijg je automatisch een sms’je zodra de 5GB wordt bijgeschreven. Via de Mijn KPN-app kun je tevens controleren of je de databundel al hebt ontvangen.

2. Drie ebooks naar keuze

Tevens krijg je in samenwerking met Bol.com drie e-books cadeau. Je kunt daarbij helaas niet uit het volledige aanbod kiezen van de webwinkel, maar slechts tien voorgeselecteerde titels. Daaronder bevinden zich boeken van enkele grote namen, zoals Kristin Hannah en Harlan Coben. Iedereen die tijdens de feestdagen zin heeft in wat verdieping, kan ook kiezen voor een carrièreboek voor vrouwen of cryptovalutatips.

 

Je ontvangt tussen 19 en 30 november een code om de boeken gratis te bestellen. Vervolgens kun je ze lezen op een e-reader van Kobo, of via de Kobo-app voor je smartphone of tablet. Die download je gratis via onderstaande link naar de Play Store.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment