Heb jij de herfstupdate Windows 10 al binnen? Die kans is namelijk erg klein. De uitrol duurt bijzonder lang, zo blijkt. De herfstupdate is nog maar op 6,6 procent van alle Windows 10-pc's aanwezig.

Herfstupdate

Het is daarmee de langzaamste update die Microsoft voor Windows 10 heeft uitgegeven. Zo vond de oktober-update van 2017 in dezelfde periode zijn weg al naar meer dan de helft van alle computers, merkt de site Computerworld op.

Ondertussen komt de april-update van 2019 ook alweer in zicht. Enige haast met de oktober-update is dus wel geboden als Microsoft alle Windows 10-gebruikers zoveel mogelijk up-to-date wil houden.

Geplaagde herfstupdate

De herfstupdate kwam zoals gepland begin oktober 2018 uit, maar werd teruggetrokken nadat deze ervoor zorgde dat persoonlijke bestanden werden gewist. Het duurde daarna anderhalve maand tot de uitrol weer werd gestart, op 13 november om precies te zijn.

Maar wel heel voorzichtig, meldt AdDuplex nu. Het bedrijf noemt de update 'uniek', in de zin dat voorgaande updates na twee maanden al veel sneller breed beschikbaar waren. Heb jij de 'm inmiddels al binnen?

Reacties mogelijk gemaakt door CComment