De kanariegele Galaxy S10e is toch wel de meest opvallende kleurenoptie uit de gehele vlaggenschip serie. Je zou het bijna oogverblindend kunnen noemen, iets wat de nieuw gelekte Galaxy Buds van Samsung overigens ook zijn. De perfecte combinatie voor oogbeschadiging?

 

Samsung

Oogverblindende Samsung Buds voor Galaxy S10

Een van de meest interessante, en oogverblindende, kleurenopties uit de Galaxy S10 line-up is kanariegeel. De optie behoort tot de meest betaalbare optie, de S10e, en weet de consument als een malle te verblinden. We hebben namelijk niet te maken met een normale kleur geel, maar met een extreem felle variant. Samsung weet dat het opvalt en komt met een bijpassend setje Galaxy Buds.

 

Nieuwe uitgelekte persbeelden van Samsungs aankomende oordoppen, genaamd de Galaxy Buds, weten de aandacht als een malle te trekken. Iets wat overigens niet perse in de meest positieve zin van het woord gebeurt. De beelden, afkomstig van WinFuture, tonen kneiter gele oortjes die zonder twijfel de aandacht gaan trekken. En voor wie nog niet blind genoeg is: er zit ook nog eens een extreem fel oplaadstation bij.

Echter is het de tekst “Sound by AKG” wat het meest op lijkt te vallen. Uiteraard is het geen verrassing dat de oortjes onder handen zijn genomen door het merk, gezien het feit dat Samsung Harman-Kardon in 2016 overnam. Hierdoor heeft de producent toegang tot merken als JBL, Mark Levinson, AKG, Infinity en Revel. Sindsdien worden de oordoppen van Samsungs vlaggenschepen voorzien van het AKG merk. De aankomende Buds zullen die traditie dus voort zetten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment