We hebben weer een leuke aanbieding voor je gevonden, een Ninety7 JOT Powerbank voor de Google Home Mini. Hiermee kun je je Google Home Mini overal neerzetten, zonder dat je in de buurt van een stopcontact hoeft te zijn.

 

Ninety7 JOT Powerbank 

De Google Home Mini, de kleine uitvoering van de reguliere Google Home, is sinds eind vorig jaar officieel in Nederland beschikbaar. Beide slimme speakers zijn voorzien van een slimme assistent van Google die allerlei vragen voor je kan beantwoorden en opdrachten voor je kan uitvoeren. Zo kun je vragen wat je eerstvolgende agenda-afspraak is, het laatste nieuws te beluisteren, of de verlichting in de keuken dimmen. Maar dat is nog lang niet alles. Je kan de Google Home Mini ook aan de muur ophangen,een wekker ervan maken, en je bluetooth-speakers eraan koppelenIn dit artikel lees je alles over de Google Home Mini.

Helaas is de Google Home Mini niet zo flexibel als het gaat om de plek waar je hem neerzet. Hij is namelijk afhankelijk van een stekker en stopcontact om tot leven te komen. De JOT Powerbank van Ninety7 biedt hiervoor een ideale oplossing.

Ninety7

Je plaatst de Google Home Mini simpelweg in de JOT Powerbank en dan zet je het stel overal neer waar jij wilt. Voeding is niet nodig want  de JOT Powerbank is in feite een oplaadbare accucase met een capaciteit van 5.000 mAh. Zo kun je tot 8 uur lang genieten van je gesprekken met Google Assistent via de slimme speaker zonder dat je op zoek hoeft te gaan naar een stopcontact.

Ninety7 JOT Powerbank kopen

Alleen vandaag kun je de Ninety7 JOT Powerbank voor € 24,95 (adviesprijs € 59,95) bij iBood kopen. Je kan kiezen tussen de kleuren Carbon Black en Silver. Ga snel naar de site om jouw Powerbank voor de Google Home Mini aan te schaffen. De Google Home Mini zelf wordt uiteraard niet meegeleverd.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment