De Interactieve TV-app van KPN is voorzien van een grote update, waarbij we nieuwe functionaliteiten zien, maar ook een vernieuwd design, waardoor de app weer een stuk bruikbaarder is geworden.

KPN Interactieve televisie

KPN heeft zijn applicatie om interactieve televisie te kijken volledig aangepast met onder andere een nieuw startscherm. Zo kun je direct zien wat er nu op televisie te zien is, maar ook wat de nieuwste programma's zijn in de Gemist-sectie. De top 10 van films is daar te checken en je kunt de recente opnames terugkijken en de KPN Presenteert-programma's sneller bekijken. Het Live TV Kijken-menu is ook wat aangepast, waardoor je makkelijker door de zenders kunt scrollen en als je op de drie stipjes klikt achter de zender, kun je een opname plannen, maar ook meer informatie lezen.

Het menu bevat ook verschillende nieuwe opties, waaronder de televisie-gids en het live kunnen kijken van televisie. In het menu - bereikbaar door op de drie streepjes te klikken - zie je ook gemiste programma's die je terug kunt kijken en kun je het On Demand-menu openen, waar je films en series naar gading kunt bekijken. Via Mijn Opnames kun je uiteraard alles terugvinden wat jij hebt opgenomen en als je op het tandwieltje klikt kun je instellingen doen aan onder andere het kinderslot of de dataverbinding die je wilt gebruiken als je niet met een WiFi-netwerk verbonden bent.

Ook het uiterlijk van de televisiegids is op schop gegaan, waardoor je per zender, dag en tijdstip nog beter kunt zien wat er te bekijken is. Ook hier kun je op de drie puntjes klikken om een opname te plannen. Als je op 'nu' klikt zie je de programmering van dit moment en als je op '20u' klikt, zie je alles wat er vanavond op televisie komt. Ten slotte is de app ook voorzien van Nougat-ondersteuning, waardoor mensen met Android 7.0 ook weer gebruik kunnen maken van de app. Vanaf nu is het ook mogelijk om meer zenders buitenshuis te kijken, waaronder FOX Sports, het Kidspakket of de zenders van het Pluspakket.

Beschikbaarheid

De applicatie is via onderstaande button gratis te downloaden, maar alleen te gebruiken als je klant bent met het juiste pakket bij de provider. Eind november zal ook de tabletversie beschikbaar komen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment