Afgelopen week kwamen er verschilde nieuws berichten dat de Samsung Galaxy Tab S5E Wifi problemen had met zijn wifi-verbinding. 

Waaronder tweakers melden het https://tweakers.net/nieuws/152280/samsung-galaxy-tab-s5e-heeft-ontwerpfout-waardoor-wifi-signaal-kan-wegvallen.html
Androidics https://www.androidics.nl/nieuws/46882/samsung-galaxy-tab-s5e-heeft-last-van-wifi-problemen/
tabletsmagazine https://www.tabletsmagazine.nl/2019/05/samsung-galaxy-tab-s5e-heeft-problemen-met-wifi-signaal/

e
n nog veel meer websites. Nu blijkt het met mijn eigen ervaring van deze tablet dat dit een storm in een glas water is. in de landscap function van de tablet is er namelijk weinig tot geen wifi verschil in sterkten.
Ik heb zelf namelijk de links en rechte landscap uitgeprobeert.

 

Samsung Galaxy Tab S5E

Samsung Galaxy Tab S5e

De Samsung Galaxy Tab S5e verpakt entertainment in een stijlvolle tablet. De S5e is slechts 5,5 millimeter dik en is daardoor elegant en ook gemakkelijk vast te houden als je op de bank ligt te lezen. De tablet heeft dunne randen, waardoor je extra geniet van je favoriete series op het 10,5 inch Super Amoled scherm. Dankzij de 4 ingebouwde speakers is het geluid van de Galaxy Tab levensecht. De hele dag spelletjes spelen is geen probleem. De grote 7040 mAh batterij gaat namelijk 14,5 uur mee. Je bewaart je apps, spelletjes en gedownloade films op het 128 GB geheugen.

Kan je hieruit op vaten dat op internet niet altijd alles waar moet zijn. Advies altijd goed de bronnen checken en het zelf eventueel uittesten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment