Misschien kun je de AirPods toch nog op je verlanglijstje zetten. De draadloze oordopjes hadden eigenlijk eind oktober al te in de winkels moeten liggen, maar Apple stelde ze tot nader order uit. Nu heeft een medewerker van de Duitse winkelketen Conrad de release gelekt. Dat meldt Apfelpage.de.

 

Verkoop AirPods vanaf 18 of 19 november

Een klant die op 14 oktober een setje AirPods bestelde bij de Conrad-webshop, wilde zijn bestelling annuleren. De medewerker die hij sprak, gaf echter aan dat de draadloze oordopjes op korte termijn geleverd worden. Conrad zou ze op 17 november binnen hebben, bij klanten zou de bestelling dan op 18 of 19 november in de brievenbus belanden. Ruim op tijd voor de feestdagen dus, en daarmee erg lucratief voor Apple. Eerdere geruchten spraken over een verschijningsdatum ergens in januari.

AirPods: goede combi met de iPhone 7

AirPods zijn draadloze EarPods. Apple kondigde ze aan tegelijk met de iPhone 7: een goede combi, want op dat toestel ontbreekt een reguliere koptelefoonaansluiting. Via de AirPods kun je bellen en Siri oproepen. De oortjes kosten € 179. In de video hieronder zie je wat er mogelijk is met de AirPods.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment