KPN heeft bekendgemaakt dat het zijn Plus-pakket per 1 januari uitbreidt met 'honderden uren' aan nieuwe series en films. Daarmee reageert de provider op het wegvallen van HBO op diezelfde datum.

 

Klanten die over een Alles-in-1-pakket hebben, krijgen vanaf januari vanzelf toegang tot het verruimde Plus-aanbod, zo meldt de provider. Daaronder zijn zowel internationale als Nederlandse films en series. De selectie aan beschikbare films wisselt maandelijks. In totaal hebben gebruikers via het Plus-pakket toegang tot 31 zenders, waarbij zenders als AMC en NatGeoWild al beschikbaar waren.

De provider meldt verder dat Alles-in-1-klanten vanaf januari eveneens toegang krijgen tot Fox Sports Eredivisie. KPN Compleet-klanten krijgen bovendien toegang tot het Kids-pakket. Op zijn forum schrijft de provider dat klanten vanaf 24 november niet meer kunnen overstappen naar het HBO-pakket. Klanten die op dit moment een HBO-pakket hebben, worden per 1 januari automatisch overgezet naar het Plus-pakket.

HBO Nederland maakte onlangs bekend te stoppen met zijn dienst om 'zakelijke redenen'. Concurrent Ziggo reageerde daar begin deze maand op door zijn TV Royaal-aanbod uit te breiden met HBO-content en de prijs te verhogen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment