Er is nieuwe informatie rondom de Samsung Galaxy S8 opgedoken. Sam Mobile heeft namelijk informatie bemachtigd over de vermeende officiële Samsung Galaxy S8 accessoires.

Samsung Galaxy S8 accessoires

Samsung staat er bekend om dat het talloze officiële accessoires voor zijn vlaggenschepen uitbrengt. Het is een effectieve manier om nog meer te verdienen met je toestellen. Veel consumenten willen immers een hoesje of oordopjes voor hun smartphone. Dat zal niet anders zijn bij de Samsung Galaxy S8, het vlaggenschip dat Samsung volgend jaar naar verwachting zal onthullen. Volgens Sam Mobile zal Samsung de meeste Galaxy S7-accessoires ook beschikbaar maken voor de Galaxy S8.

Denk aan Clear View covers, LED View covers, Keyboard covers maar ook een Backpack case met een extra batterij erin. Opvallend genoeg heeft de Backpack case van de Galaxy S8 volgens bronnen wel een kleinere accu dan de Backpack case van de Galaxy S7. De capaciteit slinkt van 3100mAh naar 2600mAh.

Alcantara Protective cover

Samsung zal naar verluidt ook een aantal nieuwe accessoires uitbrengen voor de Samsung Galaxy S8. Het gaat onder andere om een met alcantara gebreide Protective cover. Alcantara is synthetisch materiaal dat erg op suède lijkt qua uiterlijk. Het speciale materiaal heeft verschillende voordelen ten opzichte van echt suede. Zo is alcantara bijvoorbeeld duurzamer en bestendig tegen vlekken.

Multimedia Dock

Daarnaast is Samsung volgens Sam Mobile van plan om een Multimedia Dock voor de Galaxy S8 uit te brengen. Het Koreaanse bedrijf bracht soortgelijke accessoires ook uit voor oudere modellen, zoals de Galaxy S4 en de Note II. Het gaat om een dock waar je de Galaxy S8 in kan zetten, waarschijnlijk met USB en HDMI ports. Zo kun je het vlaggenschip weer aan andere apparaten verbinden. Samsung zal naar verwachting eind februari de Samsung Galaxy S8 onthullen, tijdens MWC 2017. Daarna zullen de nieuwe accessoires ongetwijfeld online verschijnen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment