LeaseWeb kondigt een uitbreiding van zijn cloud aanbod aan met Microsoft Azure Pack. Met deze uitbreiding zet LeaseWeb een extra stap naar het creëren van een krachtig hybride cloud platform.

Dit platform helpt grote ondernemingen om een flexibele en kosteneffectieve infrastructuur te realiseren. Het platform is nu verkrijgbaar in een bèta-versie en is klaar om getest te worden door klanten, nadat zij de ‘bèta-overeenkomst’ hebben ondertekend.

In de huidige wereld waar mobiliteit en de cloud steeds belangrijker worden, hebben organisaties een flexibel platform nodig om hun zakelijke doelen te kunnen behalen. Met deze uitbreiding biedt LeaseWeb een breed, open en flexibel platform dat een heterogene omgeving van apps, apparaten, data en cloud infrastructuur verenigt. Op deze manier kunnen LeaseWeb-klanten hun virtuele infrastructuur naar wens opschalen en aanpassen. Bovendien hebben zij het voordeel dat zij niet extra hoeven te betalen voor additionele licentiekosten voor hun Windows (2012+) servers. Dit maakt het product aantrekkelijk voor klanten die Microsoft gebruiken en op zoek zijn naar een kosteneffectief Private Cloud Platform.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment