Barracuda Networks introduceert Barracuda Web Security Gateway versie 11.0. Deze nieuwe versie biedt geavanceerde beveiliging en verbeterde prestaties tijdens het scannen van met ssl versleuteld internetverkeer. Met de Barracuda Web Security Gateway kunnen organisaties zich tijdens het gebruik van online applicaties en tools beschermen tegen online malware en virussen. Ook voorkomt de oplossing productiviteitsverlies en misbruik van bandbreedte.

 

 

Barracuda Web Security Gateway versie 11.0 combineert functionaliteit voor internetbeveiliging met next generation firewall-mogelijkheden voor een krachtiger en aanvullende beveiliging die vanuit een centrale locatie kan worden beheerd.

Het bewaken van het internetverkeer en afdwingen van beveiligingsregels kan een negatieve impact hebben op de prestaties van utm’s en firewalls. De Barracuda Web Security Gateway kan gecombineerd worden met Barracuda Nextgen Firewalls en elke utm of firewall van andere leveranciers. Deze combinatie resulteert in verbeterde beveiliging, krachtiger netwerkprestaties en een optimaal overzicht.

De Barracuda Web Security Gateway is integreerbaar met Barracuda Advanced Threat Detection. Deze aanvullende beveiligingslagen kunnen worden toegevoegd zonder de noodzaak van complexe en kostbare firewall-upgrades. Dit zorgt voor integrale bescherming van eindgebruikers die op het internet actief zijn.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment