Facebook heeft een update uitgebracht voor Facebook Messenger, waardoor videobellen in groepsverband vanaf nu mogelijk is. Dat videobellen in groepsverband kun je met maximaal vijftig mensen tegelijkertijd doen.

Download de update voor Facebook Messenger

Facebook Messenger heeft een update gekregen, waardoor gebruikers voortaan kunnen videobellen in groepsverband. Dat kan tot met maximaal vijftig mensen tegelijkertijd. Bel je met maximaal zes mensen, dan zul je alle zes de mensen in beeld zien staan in een rasterweergave. Worden het er meer dan zes, dan zul je alleen degene zien die aan het woord is. Met deze update is Messenger in één keer de meest capabele messenger op het gebied van videobellen, aangezien gebruikers van Hangouts en Skype een limiet van tien mensen kennen.

De update wordt nu uitgerold naar iedereen die de applicatie op zijn iOS- of Android-apparaat heeft staan. Tijdens het videobellen zullen de andere functies van de berichtendienst beschikbaar blijven. Gebruikers kunnen dus bijvoorbeeld nog steeds stickers en andere dingen naar elkaar versturen tijdens het bellen. De gebruikers op iOS krijgen tevens toegang tot zogenoemde live masks. Dit zijn maskers die je op je gezicht kunt plaatsen, die meebewegen met je gezicht. Facebook geeft aan dat die feature ook snel naar Android toe zal komen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment