Eindelijk, naast de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge komt er nu ook een Android Nougat-update uit voor andere smartphones. Welke toestellen dat zijn, dat lees je hier.

Android Nougat

Samsung kwam met een officiële aankondiging dat ook andere smartphones de Android 7.0 Nougat update krijgen. De smartphones die hieronder vallen zijn de Samsung Galaxy S6 (Edge) (Plus), de Samsung Galaxy Note 5, de Samsung Galaxy Tab A met S Pen, de Samsung Galaxy A3, de Samsung Galaxy A8 en de Samsung Galaxy Tab S2 (LTE-versie).

Samsung

Het was te verwachten dat de update zou uitrollen, maar dankzij het officiële bericht weten we het zeker. Ook de tablet Samsung Galaxy A3 krijgt de update, maar het is om moment van schrijven nog onduidelijk voor welke modellen dit geldt. Er zijn namelijk verschillende modellen uitgebracht in het 2015, 2016 en 2017.

Honor 8

Ook Huawei gaat over een paar dagen beginnen met het uitrollen van Android Nougat en EMUI 5.0 naar de Honor 8. Dit is bekend gemaakt via Twitter. De smartphone ontvangt de volledige update en zal binnenkort op alle Honor 8 smartphones te vinden zijn. Huawei Japan beloofde de update uit te rollen op 16 januari, dus binnen een maand zijn deze toestellen van de laatste update voorzien.

Xperia Z5-serie

Naast de Honor 8 en Samsung, krijgen ook de Sony Xperia Z5 en Z5 Premium een Android Nougat update. Er was veel kritiek op deze smartphones, maar als het goed is verhelpt deze update een groot deel van de problemen. Deze update verhelpt onder andere relatief grote bugs die nog aanwezig waren op de Sony Xperia Z5 en Z5 Premium.

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment