Vijf procent van de mensen die Super Mario Run downloadden, kochten de volledige versie. Ook is er meer bekend over Fire Emblem, Nintendo’s volgende smartphone-game.

Super Mario Run verkoopcijfers

Nintendo maakte zijn kwartaalcijfers bekend en stond daarbij ook even stil bij Super Mario Run. De game is sinds 15 december beschikbaar voor iOS en is tot nu toe 78 miljoen keer gedownload. Van alle downloads heeft zo’n 5 procent de game daadwerkelijk gekocht, wat neer komt op zo’n 4 miljoen verkopen. Geen slechte score.

In Super Mario Run krijgen mensen de kans om de eerste drie levels op verschillende niveaus uit te spelen. Op het vierde level zit een timer en wil je daarna nog verder spelen, dan zul je de volledige game moeten aanschaffen. Dat kost eenmalig een tientje. In maart komt het spel beschikbaar voor Android-toestellen. Super Mario Run kreeg vandaag een update. Zo werd een makkelijke stand toegevoegd met onbeperkte luchtbellen en zonder tijdslimiet. Daarnaast vertrekken er minder Toads als je een Toad-race verliest.

Bij de presentatie van de jaarcijfers werd ook bekend dat smartphone-bezitters nog even op Animal Crossing moeten wachten. De populaire Nintendo-game zou dit boekjaar verschijnen, maar dat gaat niet meer door. Animal Crossing is doorgeschoven tot het volgende boekjaar. Dat betekent simpelweg ergens tussen april 2017 en maart 2018, een specifieke of gerichte datum is niet bekendgemaakt.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment