Volgens Evan Blass krijgen de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus een batterijcapaciteit van 3000 mAh en 3500 mAh. De smartphones zouden nauwelijks groter zijn dan de Galaxy 7 en de Galaxy 7 Edge.

Samsung Galaxy S8 (Plus) batterijcapaciteit

Evan Blass meldt dat de batterijcapaciteit van de Samsung Galaxy 8 en de Samsung Galaxy S8 3000 mAh en 3500 mAh wordt. Een rapport uit Korea beweert iets anders, namelijk dat de batterijcapaciteit 3250 mAh en 3750 mAh zal worden. Ook meldt deze bron dat de Galaxy 8 en de Galaxy S8 deze batterijen krijgen, maar dat Samsung zelf de batterijcapaciteit elk moment kan veranderen als dat nodig is. De ontploffende Note 7 was maar weer het bewijs dat Samsung hier secuur mee moet omgaan. Of deze informatie klopt, is nog maar de vraag. Doorgaans heeft Evan Blass het echter wel vaak bij het rechte eind. De S8 krijgt een 10nm chipset.

Foto’s

Grafisch designer Lee Kingway heeft ontwerpen gemaakt van de Samsung Galaxy S8 gebaseerd op alle informatie die is vrij gegeven. De afmetingen van dit nieuwe vlaggenschip zijn 140.14 x 72.20 x 7.30mm, daarnaast heeft het een iris-scanner, geen home-button en zijn de kleuren blauw, wit en zwart. De smartphone heeft z’n eigen virtuele assistent ‘Bixby’ die je kunt activeren door op de knop aan de linkerkant te drukken. Aan de onderkant zit een UBS-C poort en een 3.5mm audio jack. Daarnaast krijgt de smartphone een LED flashlight en een hartmonitor.

Er is natuurlijk al een foto vrijgegeven, maar zo ziet het toestel eruit in andere kleuren:

Reacties mogelijk gemaakt door CComment