Er zijn beelden op het internet verschenen van de interface van Nintendo's aankomende spelcomputer, de Switch. Een winkel zou het apparaat al verkocht hebben aan een consument.

De consument, op het gameforum Neogaf actief onder de naam 'hiphoptherobot', zegt dat hij "zomaar een persoon" is die de Switch al vroeg in handen heeft gekregen.

Hij heeft een video gedeeld van hoe hij de spelcomputer opstart in tabletvorm. De Switch is als zogeheten handheld te gebruiken, maar ook als traditionele spelcomputer die moet worden aangesloten op een televisie.

De beelden tonen voor het eerst een uitgebreide blik op de menu's en opties van de spelcomputer. Details daarover zijn nog nauwelijks bekendgemaakt door Nintendo. Ook is het synchronisatieproces van de afneembare Joycon-controllers te zien. Deze controllers zijn om de tablet heen te schuiven, maar kunnen ook los gebruikt worden.

De Switch wordt 3 maart wereldwijd gelanceerd. Op die dag komt ook de nieuwe The Legend of Zelda-game Breath of the Wild uit. 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment