Waar veel smartphone makers de allernieuwste toestellen onthulden tijdens het MWC vorige week, zal dat voor de Samsung Galaxy S8 pas op 29 maart gebeuren. Tijdens het MWC liet Samsung wel een teaser filmpje zien van de Galaxy S8 smartphones. Nu zijn er nieuwe foto’s opgedoken van het de S8, welke lijken op het toestel dat in de teaser werd getoond. De kans is daarom groot dat het om legit foto’s gaat, maar 100% zeker is het helaas niet.

De gelekte beelden tonen een toestel dat aan beide zijkanten rond is afgebogen en aan de boven- en onderkanten een minieme rand heeft. Ook bevestigen de foto’s de verwijdering van de home knop en vingerafdrukscanner aan de voorkant van de telefoon. De vingerafdrukscanner zou volgens de berichten verplaatst zijn naar de achterkant van het toestel en rechts van de camera zijn geplaatst. Omdat bij de nieuwe foto’s geen beeld is van de achterkant van de S8, geven de foto’s daar niet meer duidelijkheid over. Wel wordt de onderkant van de smartphone in beeld gebracht. Hier is te zien dat de 3.5mm poort nog steeds aanwezig is en dat een USB Type-C poort aan de setup is toegevoegd.

Nieuwe specificaties Samsung Galaxy S8 gelekt

Naast de foto’s zijn er ook meer specificaties van de S8 online opgedoken. Het 5.8 inch Super AMOLED display van de smartphone zou beschermd worden door Gorilla Glass en een resolutie hebben van 1440 x 2560. Volgens de geruchten krijgt het toestel in Amerika een octa-core Snapdragon 835 processor in combinatie met een Adreno 540 CPU en 4GB RAM. Er zal 64GB opslagruimte beschikbaar zijn, welke via een microSD kaart vergroot kan worden tot 256GB. Aan de achterkant krijgt het toestel een 12 megapixel dual camera setup en aan de voorkant een f/1.7 selfiecamera, welke groothoek foto’s kan maken. Als laatste wordt nog bericht, dat het toestel met een 3000mAh batterij zal komen.

Geruchten Samsung Galaxy S8+

Wat de Galaxy S8+ betreft, zijn er wat minder specificaties gelekt. Ook het display van de 8+ zal beschermd worden door Gorilla Glass. Het paneel zelf zal een 6.2 inch Super AMOLED display zijn met een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Het toestel zou komen met een 3500mAh batterij en bestand zijn tegen stof en water met de IP68 certificering.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment