Er zijn twee afbeeldingen verschenen op het internet waarop we voor het eerst kennismaken met een witte variant van de Samsung Galaxy S8. Waarschijnlijk zal de S8 dus in elk geval in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar zijn eind april.

Witte variant van Samsung Galaxy S8 opgedoken

Het is de laatste tijd flink raak als het om gelekte foto’s en video’s gaat van de Samsung Galaxy S8. En hoewel we hier op Tablets Magazine niet elke foto meenemen, nemen we wel de foto’s mee waarop iets nieuws te zien is. Zo is er vandaag een nieuwe foto op het internet gespot met daarop een witte versie van de Galaxy S8. Die is tot op heden nog niet gezien. Hierdoor leeft het idee dat we straks zowel een witte als een zwarte versie mogen verwachten van de phablet. Het is nog niet bekend of er nog een andere kleurenvariant aan zal komen.

De Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zullen weinig van elkaar verschillen. Alleen de schermgrootte zal afwijken: het kleine model krijgt een scherm van 5,8-inch, terwijl het grote model eentje van 6,2-inch zou krijgen. Op de achterkant zou een camera van twaalf megapixel moeten zitten, terwijl de frontcamera zou moeten beschikken over acht megapixel. De phablet zou water- en stofbestendig zijn, beschikken over een irisscanner en zijn beveiligd met Samsung Knox. Er is 64 GB interne opslagruimte aanwezig, evenals 4 GB werkgeheugen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment