iOS-gebruikers konden het al, snel inloggen met een vingerafdruk. Met de update van vandaag kunnen KPN-klanten met een Androidtoestel (en vingerafdrukscanner) ook op deze manier inloggen. 

Ondersteuning voor vingerafdrukscanner

Voorheen konden KPN-klanten in de MijnKPN-app inloggen met een cijfercode. Hier heeft KPN nu nog een mogelijkheid aan toegevoegd, het inloggen via de vingerafdrukscanner. Hiermee wil KPN de app weer een stukje gebruikersvriendelijker maken.Dat is niet alles, er zijn nog een aantal verbeteringen in de app doorgevoerd waardoor KPN-klanten meer controle over hun abonnement kunnen krijgen. Zo kunnen KPN Thuis-klanten nu bijvoorbeeld zelf de iTV-pincode wijzigen. En klanten met een KPN Mobiel-abonnement kunnen via de app een nieuwe bankrekening doorgeven en e-mailinstellingen wijzigen.

Paul van Arendonk, marketing manager KPN Apps, geeft aan dat deze update van de MijnKPN-app onderdeel is van de 'selfservice-strategie' welke als doel heeft dat klanten straks zelf zoveel mogelijk via de MijnKPN app kunnen regelen. Van Arendonk geeft ook aan dat er later dit jaar meer functionaliteiten naar de app komen die klanten nóg meer controle geven.

MijnKPN

MijnKPN is de app van de gelijknamige provider waarmee klanten snel hun factuur kunnen bekijken, versturen, printen of betalen, inzien hoeveel MB's er al zijn verstookt of om te checken hoeveel ze per maand nu bellen. Verder geeft de app inzicht in onder andere het dataverbruik in het buitenland, het Prepaid-tegoed en kunnen Prepaid-bundels geactiveerd en mobiele MB- en Bel-SMS-bundels aangepast worden. Onlangs is het in de app inzichtelijk gemaakt met wie je per maand MB's hebt gedeeld evenals de actuele storingen per postcode.

MijnKPN downloaden

Wil je ook inloggen met je vingerafdruk in MijnKPN? De app kan worden bijgewerkt in de Google Play Store door op de onderstaande knop te drukken.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment