De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn nu te ervaren op Schiphol Airport. In Lounge 1 vinden reizigers een speciale bioscoopsetting, opgebouwd uit 100 Galaxy S8 smartphones, waarop video’s worden getoond. Door het Infinity Display lijken de smartphones één geheel te vormen, waardoor een bioscoopervaring wordt gegarandeerd. De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn vanaf 28 april in Nederland verkrijgbaar. 

Samsung over het nieuwe toestel: “De Galaxy S8 en S8+ hebben een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED Infinity Display. Dat zorgt niet alleen voor een verbluffend meeslepende kijkervaring, maar ook voor een nieuwe dimensie aan mogelijkheden en gemak. Zo hebben de Galaxy S8 en Galaxy S8+ een glad scherm zonder knoppen en hoeken. Door het compacte design zijn de Galaxy S8 en Galaxy S8+ goed met één hand te bedienen. Corning Gorilla Glass 5 op de voor- en achterkant zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een high-quality finish.” 

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn op 28 april beschikbaar voor respectievelijk 799 euro en 899 euro. De smartphones zijn leverbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver. Wie voor 19 april een smartphone bestelt, ontvangt de Galaxy S8 of Galaxy S8+ al acht dagen voor de releasedatum. 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment