Samsung Galaxy S8 Special Edition : Er is een nieuwe special edition van de Samsung Galaxy S8 gelanceerd voor frequent-flyers van Asian Airlines. De Koreaanse luchtvaartmaatschappij is begin 2017 een samenwerking aangegaan met telecomprovider SK Telekom. Je kunt de Galaxy S8 kopen door 30,000 punten in te leveren. Hiervoor moet je een behoorlijk aantal keer gevlogen hebben met Asian Airlines. De Samsung Galaxy S8 Limited Edition is qua hardware gelijk aan de reguliere S8, als extraatje staat de Asiana app voorgeïnstalleerd. Wanneer je dusdanig vaak vliegt met deze Koreaanse luchtvaartmaatschappij is dat een welkome toevoeging. Ook wordt de Samsung S8 Limited Edition voorzien van een exclusief Asiana thema en logo. 

Samsung Galaxy S8 Limited Edition
Om de Limited Edition te bemachtigen moet je niet alleen regelmatig vliegen met Asian Airlines, je moet ook een abonnement hebben bij SK Telecom, de grootste wireless telecomprovider in Zuid-Korea. Asian Airlines is de op twee na grootste luchtvaartmaatschappij aldaar. 

Er worden 2,000 Limited Edition Galaxy S8 toestellen gemaakt. Geïnteresseerden kunnen tot en met 17 April 2017 een pre-order plaatsen. De Samsung Galaxy S8 Limited Edition beschikt over 6GB RAM geheugen en 128GB opslagcapaciteit. 

Ook op onze eigen luchtvaartmaatschappij is de nieuwe Samsung Galaxy S8 te bewonderen, op Schiphol is in Hal 1 een ware bioscoopervaring gecreëerd door Samsung. Eerder zagen we ook al dat Microsoft haar eigen Galaxy S8 editie heeft aangekondigd.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment