Samsung zal binnen enkele dagen tot weken een tweede update uit gaan brengen voor de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ waarmee zowel de beeldschermproblemen als de Wi-Fi problemen waar sommige gebruikers mee te maken hebben opgelost worden.

 

 

Zo maak je Samsung Galaxy S8 doorzichtigzideo.nl

De nieuwe Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ gaan aanstaande vrijdag, 28 april, officieel in de verkoop. In diverse landen, waaronder Nederland, heeft Samsung beide toestellen echter ook al uitgeleverd aan iedereen die het toestel in de voorverkoop heeft besteld. In deze groep gebruikers van het eerste uur wordt door diverse gebruikers melding gemaakt van problemen met het beeldscherm en problemen met Wi-Fi netwerken.

Volgens The Wall Street Journal heeft Samsung bekend gemaakt dat er spoedig een internationale update beschikbaar zal komen die problemen met het beeldscherm en Wi-Fi netwerken op zal lossen. Volgens Samsung gaat het niet om hardwarematige problemen en zijn de problemen softwarematig op te lossen.

 

Sommige gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ klagen over een rode- of roze gloed in het beeldscherm. Volgens Samsung wordt dit veroorzaakt doordat de software die het beeldscherm aanstuurt niet goed genoeg geoptimaliseerd is. Verder klagen sommige gebruikers over slechte Wi-Fi ontvangst en onstabiele Wi-Fi verbindingen. Ook dit zou softwarematig opgelost kunnen worden.

Samsung bracht vorige week ook al een update uit voor de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+. Deze update was met 665 MB al behoorlijk groot en bevatte naast oplossingen voor bugs en problemen ook nog optimalisaties voor bijvoorbeeld de nieuwe spraakassistent Bixby en de camera interface.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment