In de afgelopen drie maanden heeft T-Mobile 100.000 klanten weten aan te trekken voor Go Unlimited. Dat maakt het bedrijf bekend. Op 15 januari werd het abonnement gelanceerd. Go Unlimited biedt onbeperkt data, bellen en sms'en voor een vast maandtarief (35 euro) tegen de hoogste snelheid.

Voor T-Mobile is dit de eerste keer dat één enkele propositie binnen drie maanden na de lancering 100.000 keer is aangeschaft. De unieke propositie van Go Unlimited is niet alleen populair onder consumenten, maar ook bij zakelijke klanten.

T-mobile

T-Mobile zegt dat klanten het product kiezen vanwege het ‘ontbundelen’ (geen zorgen meer over datalimieten), de betaalbaarheid van 30 tot 35 euro en de netwerkprestaties. Dat aanzienlijk meer klanten dan normaal kiezen voor Go Unlimited in combinatie met Sim Only, is een indicatie dat klanten meer waarde hechten aan onbeperkt mobiel internetten dan aan de nieuwste handset, zo verklaart de operator. Met name voor zakelijke klanten, die hoge eisen stellen aan werken op afstand en flexibiliteit, biedt Go Unlimited een oplossing voor veel connectiviteitsuitdagingen. Go Unlimited is een veilige, betrouwbare manier gebleken om op afstand toegang te krijgen tot applicaties, documenten en bestanden in plaats van via openbare WiFi. Ook de hoge voorspelbaarheid van de maandelijkse mobiele abonnementskosten speelt een grote rol bij het succes binnen het B2B-segment.

Roaming-beleid aangepast: 10 GB voor nieuwe klanten

Feedback van klanten wordt direct verwerkt en binnen het portfolio doorgevoerd, zo laat T-Mobile weten. Gebaseerd op drie maanden feedback, is het duidelijk geworden dat 98 procent van de consumenten Go Unlimited hoofdzakelijk aanschaft voor gebruik binnen Nederland. Ook blijkt uit deze data dat 10 GB voor data roaming voor deze klanten meer dan voldoende is als hierdoor de prijs van Go Unlimited laag wordt gehouden. Op basis van deze gegevens zal de Go Unlimited-propositie per 1 mei in lijn worden gebracht met de regelgeving rondom data roaming (die op 15 juni in werking treedt). 

Nieuwe klanten van T-Mobile Go Unlimited ontvangen naast onbeperkt internet in Nederland 10 GB dataroaming en gratis bellen in de EU, 3 GB meer dan de Europese regelgeving voorschrijft. Deze aanpassing geldt uitsluitend voor klanten die Go op of na 1 mei 2017 aanschaffen. Klanten die al vóór 1 mei een Go-abonnement hebben afgesloten, blijven naast Go Unlimited zestig dagen onbeperkt roaming ontvangen. Voor bestaande klanten verandert er dus niets.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment