Er is opnieuw een probleem opgedoken bij de Samsung Galaxy S8: het kan zijn dat de speaker in het toestel dienst weigert. Samsung heeft op moment van schrijven nog niet gereageerd op die onlangs ontdekte probleem.

 

Audioproblemen met de Galaxy S8 en S8+

De Samsung Galaxy S8 en S8+ hebben last van een nieuw probleem, zo meldt een aantal eigenaars. Ditmaal betreft het de speaker op de smartphone die dienst weigert. Mensen klagen over het feit dat de phablet geen geluid laat horen wanneer er een YouTube-video of muziekstreamingdienst actief is. Op het Amerikaanse forum van de techgigant speculeren mensen nu dat het mogelijk komt door een probleem met de hardware. Het kan namelijk zijn dat er intern iets niet goed geproduceerd is, waardoor er dus audioproblemen ontstaan.

Dat is jammer, want dat betekent dat een software-update dit probleem niet kan helpen (zoals destijds wel het geval was met de rode gloed op het scherm). We raden het niet aan, maar sommige mensen kunnen het probleem (tijdelijk verhelpen door rondom de speaker het toestel stevig in te drukken. Dan lijken de componenten weer op hun plaats gezet te worden. Mocht je zelf een Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+ in huis hebben, en kom je deze problemen tegen, dan raden we altijd aan eerst contact op te nemen met de klantenservice van Samsung.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment