Vanaf vandaag is op de unbrandedGalaxy S6 Edge Plus een update beschikbaar die de nieuwste security patches naar het toestel brengt.

 

Een tijdje geleden al meldden wij dat Samsung begon met het uitrollen van de beveiligingspatches van de maand augustus op de Galaxy S6 serie – en dat deze her en der zelfs al in ons land opdook

Inmiddels is de update er dus voor alle S6 varianten – althans, voor unbranded toestellen (die niet direct bij een provider zijn gekocht).

De S6 Edge Plus krijgt met firmwareversie XXS2BPH1 alle nieuwste beveiligingspatches, getuige de datum van 1 augustus in het Software-info scherm onder het kopje Niv. Android-beveiligingspatch. Hetzelfde geldt voor de S6 en S6 Edge, die beide firmwareversie XXU4DPHF voorgeschoteld krijgen (dank, Sandor!)

Wanneer deze update voor branded S6 modellen – T-Mobile, Vodafone – in Nederland zal arriveren is zoals gebruikelijk niet te voorspellen. Maar uiteraard houden wij je op de hoogte. Heb jij deze update op jouw S6 (Edge, Plus) ontvangen? Laat het ons hieronder weten!

Reacties mogelijk gemaakt door CComment