De Samsung Galaxy Tab S6-tablet is wederom te zien op een gelekte afbeelding. Daarnaast zijn er specificaties van deze high-end specificaties opnieuw bevestigd.

Samsung Galaxy Tab S6 afbeelding

De Samsung Galaxy Tab S6 is te zien op een hele duidelijke afbeelding die techlekker Evan Blass gedeeld heeft. De onderstaande foto komt overeen met eerder gelekte promotionele afbeeldingen waardoor we vermoedelijk de Tab S6 zien zoals deze eruit zal komen te zien.

Samsung Galaxy Tab S6

Als we de geruchten bekijken zal deze high-end tablet beschikken over behoorlijke specificaties. Zo zou er een dubbele camera op de achterzijde en vier stereospeakers van AKG in de behuizing aanwezig zijn. Verder zou de tablet een 10,5 inch-scherm, een Snapdragon 855-processor, samen met 6 GB werkgeheugen en 128 GB of 256 GB-opslag.  Het scherm zal net als zijn voorganger met een S Pen te bedienen zijn. Deze stylus zal net als zijn voorganger via een magneet op de achterzijde te bevestigen zijn.

De wifi-uitvoering van deze tablet zit qua prijs vermoedelijk op hetzelfde niveau als zijn voorganger, ongeveer 699 euro. De variant met LTE zal dan 100 tot 150 euro duurder uitvallen. Of en wanneer deze tablet in Nederland beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend. Wat vinden jullie van de Tab S6 tot nu toe?

Reacties mogelijk gemaakt door CComment