Een fikse storing bij provider Caiway zorgt ervoor dat een aantal huishoudens in deze regio zonder internet, telefoon en televisie zit via glasvezelkabel. Caiway heeft meer dan tweehonderdduizend klanten.

Laatste update

**VERHOLPEN**  GEEN INTERNETDIENSTEN VIA GLASVEZEL 01-08-2019

** UPDATE DE STORING IS VERHOLPEN**   Op dit moment kunt u storing ervaren op de internetdiensten via glasvezel. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak. 
 
Regio: Aalsmeer,Benschop,Biest-Houtakker,De Kwakel,Diessen,Doorn,Esbeek,Haghorst,Harderwijk,Hendrik-Ido-Ambacht,Hierden,Hilvarenbeek,IJsselstein,Krimpen aan den IJssel,Kudelstaart,Loenen aan de Vecht,Loenersloot,Nederhorst den Berg,Nieuwersluis,Tilburg,Uithoorn,Vreeland                                                                                                                               

 

Caiway

Caiway levert deze diensten via (glasvezel)kabel. Het bedrijf laat via een tweet weten dat het een centrale storing betreft op het internet via glasvezel. Sommige huishoudens kampen al sinds woensdagavond met de storing.

Excuses

Op de site van het bedrijf staat onder een kopje ‘Geen internet via glasvezel 01-08-2019': ‘Op dit moment kunt u storing ervaren op de internetdiensten via glasvezel. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak’. 

Het is nog niet duidelijk hoe lang de storing duurt, het bedrijf stuurt op vragen van twitteraars een standaard antwoord.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment