Schiedam - Caiway heeft momenteel last van een storing. 'Vanwege een storing met nog onbekende oorzaak kunt u op dit moment storing ervaren met de werking van onze diensten in de omgeving van het Westland, Schiedam en Midden-Delfland. We werken hard aan een oplossing.' schrijft ht bedrijf op haar website.

 

storing

UPDATES:

- Caiway laat om 11:19 uur via Twitter weten dat de storing is veroorzaakt door een leidingbreuk: 'Tijdens graafwerkzaamheden door een externe partij is er een kabelbreuk ontstaan in ons glasvezelnetwerk. Onze monteurs zijn op dit moment aanwezig op locatie om de verbinding te herstellen.'

- 14:00 uur: 'Het herstel van de coax-glasvezelverbinding in de omgeving Westland, Schiedam, Midden Delfland en Maassluis gaat nog enige tijd duren. Excuses voor dit ongemak. Experts zijn ter plaatse en werken aan de oplossing.' 

Allestoringen.nl meldt dat de laatste meldingen komen voornamelijk uit: Schiedam, Wateringen, Amsterdam, Rotterdam, Naaldwijk, Maassluis, De Lier, 's-Gravenzande, Utrecht, en Vlaardingen. De storing begon vanmorgen vroeg.

Caiway levert internet, televisie en telefoon over de kabel in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Gouda en omgeving, Hilvarenbeek, een deel van Capelle a/d IJssel, Loenen aan de Vecht, Krimpen aan den IJssel en Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn).

Op social media wordt flink geklaagd:
'In Schiedam west geen tv ben je een keer vrij en wil je v kijken kan het niet!'
'Volgens mij geen tv, maar wel internet. Klopt dat?'
'Voor de 3e keer in 1 maand geen TV signaal'
'Schiedam noord geen tv/en radio signaal. Graag info.'

Reacties mogelijk gemaakt door CComment